Zonwering van Het Buitenleven

Het Buitenleven

Wil u graag uw woning in Bladel uitrusten met een prachtige zonwering? De specialisten van Het Buitenleven helpen u daar graag mee. Wij hebben een groot aanbod aan zonwering, zoals:

  • rolluiken
  • screens en ritsscreens
  • veranda zonwering
  • horizontale zonwering (cubola)
  • terrasoverkapping

En nog veel meer! Als u contact met ons opneemt komen wij bij u langs in Bladel om te kijken welke zonwering het beste past bij uw wensen. Wij kunnen onze prijzen zo laag houden, omdat we geen showroom hebben. Al onze producten worden met garantie verkocht, en bij ons krijgt u goede en uitgebreide service en begeleiding. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of maak een afspraak zodat we de mogelijkheden voor uw woning in Bladel kunnen bespreken.

Een stijlvol screen

Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvol screen toepassen in uw huis in Bladel. Een screen filtert al gauw zo’n 85% van het licht en dus ook de hinderlijke uv-stralen. Het screen zorgt zo voor een prettig diffuus licht in uw huis. En dit terwijl u gewoon door het screen naar buiten kunt blijven kijken. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een ritsscreen. Bij een ritsscreen zit er geen kier tussen de geleider zodat deze van boven tot beneden winddicht is. Soms wordt een ritsscreen aangeboden als insectenwering, maar dat raden wij u niet aan. Met een insectenwering heeft u namelijk ook nog ventilatie, wat bij een ritsscreen niet het geval is.

Zonwering voor uw serre in Bladel

Veranda zonwering is een must voor elke woning met een veranda of serre. De veranda zonwering zit op het dak geïnstalleerd met geleiders, waardoor het mogelijk is om het elektronisch te bedienen. Met de veerconstructie staat het doek altijd gespannen. U heeft in de zomer dan niet langer last van een broeikasgevoel, omdat de hete zon op het dak van uw veranda of serre schijnt. Bij Het Buitenleven kunt ook terecht als u een mooie tuinkamer wilt in uw huis in Bladel. Met het glasschuifsysteem van een tuinkamer beleeft u een geheel nieuwe woonervaring. Wilt u ook een tuinkamer voor uw woning in Bladel, of toch liever buitenzonwering voor uw veranda of serre? Neem dan contact met ons op.

De service van Het Buitenleven

Door de jarenlange ervaring van de experts van Het Buitenleven kunnen wij u uitstekend adviseren over de aankoop en het onderhoud van buitenzonwering. Heeft u bijvoorbeeld wat moeilijk bereikbare plekken in uw tuin waar u toch graag een zonwering wil plaatsen? Dan kan de cubola de uitkomst bieden! Een cubola is een horizontale zonwering die ook op wat lastigere plekken bescherming biedt tegen de zon. Daarom is de cubola niet alleen uitermate geschikt voor particulier gebruik, maar ook ideaal voor horecagelegenheden.

Reparatie van uw zonwering

Een rolluik of zonwering kan jarenlang mee. Toch kan het wel eens gebeuren dat er een onderdeeltje gerepareerd of vervangen moet worden. Ook dan kunt u de hulp inschakelen van Het Buitenleven. Voor de reparatie van uw rolluik of zonwering in Bladel neemt u ook eenvoudig contact met ons op.

Neem contact op

Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden naar wat Het Buitenleven te bieden heeft voor uw woning in Bladel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-16425815, of stuur een mail naar info@het-buitenleven.com. Voor de aankoop van een buitenzonwering, of voor de reparatie van rolluiken en zonwering neemt u natuurlijk contact op met Het Buitenleven!