Uw zonwering op orde

Het is erg verstandig om uw buitenzonwering goed op orde te krijgen. Aan de ene kant is wetenschappelijk bewezen dat zonlicht ons gelukkig maakt. Dit dankzij het feit dat de zon de aanmaak van ‘gelukshormoon’ endorfine stimuleert. Aan de andere kant zijn er soms ook situaties dat het best een onsje minder zijn. Voor uw comfort, en met het oog op schadelijke uv-straling. Precies voor die momenten is er de buitenzonwering van Het Buitenleven! Zowel voor binnen als buiten!

Oplossingen voor binnen…

Wilt u beter kunnen bepalen hoeveel zonlicht uw woning binnendringt? Kies dan voor één van de vele soorten buitenzonwering die wij voor u in ons assortiment hebben! Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor rolluiken. Het grote voordeel hiervan van dit type buitenzonwering is dat u met een simpele druk op de knop volledige verduistering in uw woning kunt realiseren. En wist u dat rolluiken ook nog eens prima isoleren? Een modern alternatief voor rolluiken zijn screens. Deze filteren het zonlicht voor zo’n 85%. En in tegenstelling tot rolluiken is het bij screens wel gewoon mogelijk om naar buiten te blijven kijken! Ten slotte hebben we voor u ook prachtige uitvalschermen en die typische oud-Hollandse markiezen in de aanbieding! Ook met deze vormen van buitenzonwering maakt u altijd een stijlvolle keuze!

…en buiten!

Wilt u zorgeloos genieten van uw tuin of terras? Ga dan voor één van onze oplossingen voor buiten. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een op maat gemaakte tuinkamer of veranda. Of wellicht is een terrasscherm meer naar uw smaak? Wij leveren knikarmschermen tot een grootte van 13 bij 3,5 meter!

Onze producten op een rijtje

Al onze producten op het gebied van buitenzonwering samengevat, dat ziet er als volgt uit:

  • Rolluiken
  • Uitvalschermen en markiezen
  • Screens
  • Een Cubola
  • Terrasoverkappingen

Behoorlijk wat te kiezen dus. Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Advies is bij ons gratis! En ook de prijs voor de montage van uw nieuwe aanwinst zal u zeker meevallen. Wij zijn in staat de kosten voor onze buitenzonwering bijzonder laag te houden, bijvoorbeeld omdat wij geen dure showroom hebben. Een betere prijs-kwaliteitverhouding zult u dan ook niet vinden!

Wilt u in contact komen?

U heeft het ongetwijfeld door: als u op zoek bent naar buitenzonwering is Het Buitenleven de beste keuze. Neem daarom snel contact met ons op via 06-16425815 of ons contactformulier. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een offerte. Doe uzelf een plezier, kies voor buitenzonwering van Het Buitenleven!