Bespaar op uw energiekosten

Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend, isolerend en inbraakvertragend. In deze tijd van stijgende energieprijzen, is een rolluik een belangrijk item voor het verminderen van uw energiekosten!

De unieke eigenschappen van een rolluik

Weinig producten beschikken over zoveel unieke eigenschappen, als een rolluik. Rolluiken zijn zonwerend, isolerend, inbraakvertragend en verminderen uw energiekosten!

Wij kunnen de rolluiken leveren met handbediening of elektrisch. In deze elektrische rolluiken zit een motor van Somfy of Simu. De bediening van het rolluik kan met een schakelaar of met een afstandsbediening, zodat u met één druk op de knop of in een handomdraai uw rolluikken automatisch kan bedienen.

Zonwering Gemert.1

Geruisloos

Het rolluik is niet alleen verduisterend, maar ook inbraakvertragend en isolerend. Met isolatie door middel van het rolluik bespaart u energie, terwijl zomers de warmte er niet doorheen dringt. Rolluiken zijn niet voor niets een belangrijk item, in het verminderen van uw energiekosten!

Er zijn enkele slimme toepassingen gemaakt bij de rolluiken. De nylon borstels in de geleiders, staan garant voor het geruisloos op en neer gaan van het solide pantser. Tevens zijn de veren waarmee de lamellen naar boven worden getrokken en waarover het pantser zich oprolt, voorzien van een kunststof beschermlaag; hierdoor heeft u de minste kans op afdrukken op uw pantser.

Solar rolluiken

Solar rolluiken hebben een op de kast gemonteerd zonnepaneel dat zonkracht omzet in zonne-energie. Dit betreft 100% van de energietoevoer van de motor. Géén extra stroomkosten, géén extra bedrading en géén doorvoer in de muur. Gezien stroom geen issue meer is bespaart u zelfs dubbel op energie. Door de isolerende eigenschappen van de lamellen profiteert u, zowel in de zomer als winter, van een beter binnenklimaat. Het maakt onze Alulux Solar rolluiken uiterst duurzaam.

Verkrijgbaar in 2 varianten, met ruime keuze aan standaardkleuren. Zo stelt u uw Solar rolluik zelf samen naar eigen keuze.

Kenmerken

  • Volledig aangedreven door zonne-energie
  • Geen extra bedrading benodigd
  • Geen doorvoer in de muur benodigd
  • Bespaar energie, geen stroom én isoleert in de winter

Bekijk onze voorbeelden