Horizontale zonwering

De Cubola is ontstaan uit praktische noodzaak om ook op lastige plaatsen beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Daarnaast is dit type zonwering voorzien van een strakke uitstraling en daardoor uniek in zijn soort. Dit systeem kan zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Bovendien is het de enige zonwering die volledig horizontaal is waarbij het doek volledig uit het zicht verdwijnt wanneer men de zon niet wil weren. Indien gewenst kan het doek ook in een variabele hoek gesteld worden om de laagstaande zon te weren of regenwater af te laten lopen.

Afmetingen van de Cubola

De op maat gemaakte Cubola is beschikbaar tot een maximale afmeting van 4 x 4 meter of als XL van 6 x 4 meter. Het systeem kan oneindig gekoppeld worden, zodat grote oppervlakten kunnen worden afgedekt. Dit maakt het naast de particuliere toepassing ook een ideaal zonweringproduct voor (school)pleinen en horecagelegenheden, waar bescherming tegen hinderlijke zon en schadelijke UV-straling gewenst is.

Cubola Solidare met ritssysteem.

Wat de Cubola Solidare zo kenmerkend maakt is dat het zonweringsdoek wordt geleid door de ritstechniek die ook bij ritsscreens wordt gebruikt.

Het doek zit daardoor strak in de Cubola Solidare en doorhangende of afhangende doeken behoren tot het verleden. Nooit eerder is deze techniek toegepast in onze terraszonwering, tot nu!

De maximale afmeting van de Cubola Solidare is 6 x 4 meter.

Enkele voorbeelden.