Verandazonwering

Voor wie een serre of veranda heeft, is zonwering eigenlijk onmisbaar. Via geleiders wordt het doek van deze verandazonwering over het glazen of plexiglazen dak geleid, zodat hinderlijk zonlicht en warmte buiten geweerd wordt. In de serre geniet men daardoor altijd van een aangename temperatuur, zowel in de zomer als winter.

De unieke veerconstructie van deze zonwering houdt het doek altijd strak gespannen. Samen met het serredak vormt de zonwering een harmonieus geheel.

Elektrische bediening is een absolute must voor dit type zonwering. Deze kan desgewenst worden voorzien van een zon- en windautomaat zodat automatisch voor een aangename temperatuur wordt gezorgd, ook als u niet thuis bent. Natuurlijk behoort ook een afstandsbediening tot de mogelijkheden.

Verandazonwering met rits systeem.

Wat deze verandazonwering zo bijzonder maakt is dat het zonweringdoek wordt geleid door een rits techniek , ook bekend van ons ritsscreen-systeem.

Dit maakt het tot een windvaste en duurzame verandazonwering, waarbij het doek nog strakker in het systeem gespannen is dan bij de gewone verandazonwering.

Voor extra comfort is het ook mogelijk om uw veranda geheel of gedeeltelijk te voorzien van een verandascreen.

Voorbeelden veranda screens

Voorbeelden zonwering op de veranda