De Stanza aluminium veranda

We hebben twee verschillende aluminium veranda’s in ons assortiment. De Stanza is een multifunctionele en eigentijdse en stijlvolle veranda.

Deze budgetvriendelijke constructie is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium van Europese topkwaliteit. Het voordeel van aluminium is dat het onderhoudsvriendelijk is. De lakkwaliteit is dusdanig hoog dat, zelfs na jaren in weer en wind te hebben gestaan, het aluminium geen nabehandeling nodig heeft. De Stanza is binnen enkele uren te monteren. Mede hierdoor is deze veranda aantrekkelijk geprijsd. Verkrijgbaar in RAL 9001 gebroken wit, Sepia bruin structuurlak, antraciet grijs structuurlak. Deze veranda is alleen als muuraanbouw verkrijbaar.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Voorbeelden Stanza veranda’s

De aluminium veranda met uniek kliksysteem

Deze veranda wordt op maat geproduceerd en is standaard verkrijgbaar in wit, crème of antraciet structuurlak (overige kleuren op aanvraag). De afdekking bestaat uit een lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaat of gelaagd glas. De terrasoverkapping is makkelijk voor te bereiden op de meeste montagesituaties en kan daardoor binnen een dag worden geplaatst! Deze veranda heeft een uniek kliksysteem, waardoor er nauwelijks schroeven zichtbaar zijn en er toch een sterke constructie ontstaat. Zelfs de waterafvoer, via een geïntegreerde goot, is volledig aan het zicht onttrokken. Er zijn 2 gootprofielen beschikbaar namelijk een klassieke goot of een ronde goot. Deze veranda is geschikt voor zowel muuraanbouw als vrijstaande plaatsing.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Voorbeelden van veranda’s met uniek kliksysteem