Het hele jaar genieten

Bent u op zoek naar een veranda om uw terras mee te verfraaien? Kies dan voor één van de hoogwaardige, op maat gemaakte, terras overkappingen van Het Buitenleven! Met onze veranda’s kunt u het hele jaar door genieten van uw terras. In heel Brabant (en daarbuiten) staan wij bovendien bekend om onze klantgerichtheid. In elke fase van het proces -van advies tot afwerking- streven wij naar volledige klanttevredenheid. En daar betaalt u bij ons zeker niet de hoofdprijs voor!

Houten veranda

Verandazonwering

Aluminium veranda

Tuinkamer

Lamellendak veranda

Kiest u voor aluminium?

Aluminium veranda’s zijn bijzonder populair. Dat is niet zo vreemd, aangezien aluminium veel voordelen biedt. Zo is het materiaal zeer duurzaam en behoeft het nauwelijks onderhoud. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten aluminium veranda’s. Kies voor:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam aluminium
  • Een innovatief kliksysteem dat voor een zeer sterke constructie zorgt
  • Een nauwelijks zichtbaar afwateringssysteem
  • De keuze tussen een losstaande of vastgemaakte veranda
  • Plaatsing van uw nieuwe veranda binnen een dag

Of toch liever hout?

Naast aluminium bieden wij ook op maat geproduceerde veranda’s aan die gemaakt zijn van hout. Hiermee verzekert u zich eveneens van een kwalitatief uitstekend product. Wij bieden twee varianten aan: in lariks- en douglashout. Ook dit type veranda is zowel losstaand als als muuraanbouw te verkrijgen!

Als u toch bezig bent…

Als u een nieuwe veranda aanschaft is een goede zonwering op het glazen of plexiglazen dak eigenlijk onmisbaar. Natuurlijk bent u ook daarvoor bij Het Buitenleven aan het juiste adres. Wij zorgen er met onze zonwering voor dat u in uw veranda geen last zult hebben van hinderlijk zonlicht en warmte. En met elektrische bediening profiteert u van optimaal gebruiksgemak! En wist u dat wij u ook kunnen helpen aan een screen voor uw veranda? Zo kunt u volledig beschut genieten!

Contact opnemen?

Heeft u nog vragen? Wij geven uw graag extra informatie over alle mogelijkheden. Of wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuwe veranda? In beide gevallen kunt u ons bereiken via 06-16425815 of via het contactformulier op onze site. Uw nieuwe veranda laat u plaatsen door Het Buitenleven!