Het hele jaar genieten

Bent u op zoek naar een veranda om uw terras mee te verfraaien? Kies dan voor één van de hoogwaardige terras overkappingen van Het Buitenleven! Met onze veranda’s kunt u het hele jaar door genieten van uw terras. In heel Brabant (en daarbuiten) staan wij bovendien bekend om onze klantgerichtheid. In elke fase van het proces -van advies tot afwerking- streven wij naar volledige klanttevredenheid. En daar betaalt u bij ons zeker niet de hoofdprijs voor!

Houten veranda

Verandazonwering

Aluminium veranda

Tuinkamer

Kiest u voor aluminium?

Aluminium veranda’s zijn bijzonder populair. Dat is niet zo vreemd, aangezien aluminium veel voordelen biedt. Zo is het materiaal zeer duurzaam en behoeft het nauwelijks onderhoud. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten aluminium veranda’s. Kies bijvoorbeeld voor de bijzonder stijlvolle Stanza. Dit is een zeer betaalbare en toch hoogwaardige veranda die binnen enkele uren aan uw gevel te monteren is. Een andere optie is de zeer gewilde Piazza. Met de Piazza kiest u voor:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam aluminium
  • Een innovatief kliksysteem dat voor een zeer sterke constructie zorgt
  • Een nauwelijks zichtbaar afwateringssysteem
  • De keuze tussen een losstaande of vastgemaakte veranda
  • Plaatsing van uw nieuwe veranda binnen een dag

Of u nu kiest voor de Stanza of de Piazza, beide opties zijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar en worden door onze professionals met oog voor detail gemonteerd!

Of toch liever hout?

Naast aluminium bieden wij ook op maat geproduceerde veranda’s aan die gemaakt zijn van hout. Hiermee verzekert u zich eveneens van een kwalitatief uitstekend product. Wij bieden twee varianten aan: in lariks- en vurenhout. Ook dit type veranda is zowel losstaand als als muuraanbouw te verkrijgen!

Als u toch bezig bent…

Als u een nieuwe veranda aanschaft is een goede zonwering op het glazen of plexiglazen dak eigenlijk onmisbaar. Natuurlijk bent u ook daarvoor bij Het Buitenleven aan het juiste adres. Wij zorgen er met onze zonwering voor dat u in uw veranda geen last zult hebben van hinderlijk zonlicht en warmte. En met elektrische bediening profiteert u van optimaal gebruiksgemak! En wist u dat wij u ook kunnen helpen aan een screen voor uw veranda? Zo kunt u volledig beschut genieten!

Contact opnemen?

Heeft u nog vragen? Wij geven uw graag extra informatie over alle mogelijkheden. Of wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuwe veranda? In beide gevallen kunt u ons bereiken via 06-16425815 of via het contactformulier op onze site. Uw nieuwe veranda laat u plaatsen door Het Buitenleven!