Tuinkamer

Met het gecertificeerde glasschuifsysteem creëert u een volledig nieuw woongenot. Geniet langer van het buitenleven gevoel. Het ongeïsoleerde glassysteem brengt licht en ruimte in uw veranda. De deuren kunnen horizontaal naar één of twee kanten geschoven worden.

Het systeem wordt geleverd met 10mm veiligheidsglas (ESG H) en een aluminium profielsysteem in RAL-poedercoating. Dit systeem wordt altijd op maat gemaakt.

Hierdoor heeft u als voordeel dat de glazen panelen elkaar altijd met circa 25 mm overlappen. Vrije afwatering en eenvoudige reininging van de onderrail is mogelijk dankzij de schuine onderconstructie en ingekorte loopvlakken. Daarnaast wordt de zijwandaansluiting standaard meegeleverd en zijn de loopwielen in hoogte te stellen.

Wat is er zo uniek aan dit product? Er zijn een aantal elementen waardoor dit glasschuifsysteem uniek is op de markt:

  • In de panelen zit een ingebouwde meenemer die ervoor zorgt dat, wanneer u de eerste schuifwand opent, iedere opeenvolgende glazen schuifwand automatisch meeschuift.
  • Door de stevige constructie wordt het mogelijk gemaakt om uw tuinkamer bij mooi weer, op de breedte van één schuifwand na, volledig te openen. Mogelijk tot een 6-baans rails!
  • De panelen schuiven zeer soepel over de (niet-zichtbare) loopwielen met licht lopende kogellagers en geluiddempende loopvlakken.
  • De certificering van het glas is verkregen door een extra behandeling van het glas, waardoor spontaanimplosie gevaar 90% minder is.
  • Bij meerdere rails, werken we met verkorte sporen, wat betekent dat ze niet vol kunnen lopen met vuil.

Meer voorbeelden? Zie hieronder!

Voorbeelden tuinkamers