Laat een referentie achter

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
32 berichten.
Cisca van de Noort Cisca van de Noort uit Stramproy schreef op 29 juni 2018 om 12:49:
Sinds gisteren de trotse eigenaar van een mooie houten veranda. De twee bikkels hebben de hitte getrotseerd en een super staaltje vakwerk neergezet. Heel blij met de veranda en met de keuze om dit door dit bedrijf te laten uitvoeren.
Chantal Lodewijks Chantal Lodewijks uit Eindhoven schreef op 26 juni 2018 om 18:41:
Vandaag prachtige rolluiken door het buitenleven zonwering en rolluiken laten plaatsen. We hebben van Özgur een goed advies ontvangen over de wijze van monteren en kleurstelling. Zeer snelle levering en vakkundig gehangen. Werkt erg accuraat en netjes. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar gedegen rolluiken.
Laurens vogels Laurens vogels uit Best schreef op 15 mei 2018 om 16:29:
Super bedankt voor het hangen van de luifel. Alles verliep vanaf het begin af aan al Soepel. De prijzen zijn duidelijk goedkoper dan bij andere zaken. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt!
Fam Halman Fam Halman uit Bladel schreef op 16 maart 2018 om 12:07:
Voor onze woning wilden we voor de begane grond en eerste verdieping in totaal 9 elektrisch bediende screens aanschaffen. Via internet Het Buitenleven gevonden en daarop benaderd. Ozgur is langs gekomen om uitleg te geven over de diverse mogelijkheden. Uiteindelijk bleek zijn offerte duidelijk onder die van de concurrentie te liggen. De installatie is keurig en snel uitgevoerd door Ozgur en Johan. We zijn dik en dik tevreden !
fam. Aleman-Stijns fam. Aleman-Stijns uit Valkenswaard schreef op 16 januari 2018 om 11:58:
Een week voor kerst 2017 hebben we 5 rolluiken laten plaatsen. Helaas werkte het weer niet mee het heeft de hele dag geregend. We vonden het erg sneu voor beiden, maar Ozgur en collega hebben gewoon doorgewerkt, wilden zelfs niet even zitten wilden op hun tijdschema blijven. Heel keurig alles prima in orde. We zijn heel erg tevreden met alles, de werkwijze, de uitleg, de tips, de hulp een goede keuze te kunnen maken, enz. We bevelen Ozgur en collega iedereen aan om deze klus te klaren. Heel veel dank Ozgur en collega we zijn heel erg tevreden. Ga zo door Heel veel succes met Uw werk. Adriana Stijns, namens fam. Aleman-Stijns
willy willy uit helmond schreef op 21 november 2017 om 11:02:
vlotte, aardige ,deskundigen mensen. ben er blij mee!
Edmond van Ooijen Edmond van Ooijen uit Liessel (gemeente Deurne) schreef op 17 oktober 2017 om 16:51:
Bij ons heeft Özgür inmiddels zijn derde rolluik geplaatst. Ik kan hem zonder meer bij iedereen aanbevelen. Hij is zowel klantvriendelijk als klantgericht, reageert snel op verzoeken om een offerte en voert de opdracht uit geheel conform de gesloten overeenkomst. Dat betekent kwaliteit en dus waar voor je geld.
Gary Gary uit Breda schreef op 9 augustus 2017 om 20:15:
Erg blij met mijn antraciete rolluiken. Er wordt goed mee gedacht over de mogelijkheden. De rolluiken (zes stuks) werden binnen een paar uur strak geplaatst en de wandschakelaars zijn netjes afgewerkt. Erg tevreden! Mogelijk besteed ik in de toekomst nog een derde klus uit aan Ozgur.
Lea van der Heijden Lea van der Heijden uit Eindhoven schreef op 3 juli 2017 om 12:00:
Heel tevreden over goede adviezen, snelle en vriendelijke service en het resultaat!
Fred de Goede Fred de Goede uit Bergen schreef op 28 juni 2017 om 12:10:
Hij gaat door waar anderen stoppen. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Hij denkt in oplossingen. Normale prijzen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ga zo door. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Super
Wouter Wouter schreef op 8 juni 2017 om 22:22:
Zeer tevreden over de samenwerking met deze firma. Deskundig advies, snelle respons op vragen, afspraken werden correct nagekomen, vlot persoonlijk contact, juiste prijs/kwaliteit verhouding,... Kortom: een relatie klant - leverancier zoals het hoort!
Familie Sasabone Familie Sasabone uit Breda schreef op 26 maart 2017 om 21:12:
Vorig jaar een prachtige crèmekleurige veranda laten plaatsen door Het Buitenleven en hebbben geweldig veel plezier van deze investering. Levertijd van 3 weken en binnen 1 dag gereed, geïnstalleerd door 2 heren die zeer prettig in de omgang waren. Heb het Buitenleven aanbevolen bij mijn familie en vrienden. Top!
Anoniem Anoniem schreef op 6 februari 2017 om 13:03:
Een tweetal weken geleden langs geweest voor het bekijken & inmeten van onze situatie. Vervolgens duidelijkheid verschaft in de diverse mogelijkheden en het eea concreet gemaakt via een duidelijke offerte. Vandaag heeft Ozgur samen met zijn collega binnen 4 uur alle rolluiken gehangen inclusief afwerking. Wij zijn er erg blij mee!
Anoniem Anoniem schreef op 26 januari 2017 om 12:20:
Was snel beschikbaar, netjes op tijd aanwezig, erg vriendelijk, dacht goed mee en tipte nog hoe je het rolluik gemakkelijk kon schoonmaken. Top service en zeker een aanrader dus!
M. van Son M. van Son schreef op 13 januari 2017 om 12:21:
Uiterst vriendelijke man, en zeer netjes. Legt ook goed uit wat hij doet, en geeft eventuele tips voor het gebruik. Prijs kwaliteit is ook zeer goed. Verder geen nadelen te noemen. Ben zeer tevreden over de reparatie en hoe het is uitgevoerd.
Anoniem Anoniem schreef op 21 december 2016 om 12:21:
Ozgur responded quickly via call/emails. The work quality is good and also he helped to clean a bit around the mosquito plissé door, a nice and easy-going guy. Recommend.
B. van der Lecq B. van der Lecq schreef op 16 december 2016 om 12:56:
De afspraken via mail, de uitvoering van de opdracht, kortom dit bedrijf ( de eigenaar ) komt zijn afspraken keurig na. Motor en enkele kleine onderdelen, naar volle tevredenheid vervangen. Een aanrader, dit bedrijf.
C. Keurentjes C. Keurentjes schreef op 14 december 2016 om 12:58:
Kundig en professioneel, kan ik aanraden.
A. van Dijk A. van Dijk schreef op 1 november 2016 om 13:00:
Vriendelijke en behulpzame man. Legt alles netjes uit. Geeft een overzichtelijke en uitgebreide offerte. Levert goed en snel werk af.
L. Voss L. Voss schreef op 4 maart 2016 om 13:01:
Ozgur heeft bij ons inmiddels 3 opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd. Hij is altijd op tijd op de afgesproken tijd en denkt mee met je wensen en eisen en geeft vanuit zijn eigen expertise advies. Hij werkt snel en nauwkeurig en is prettig in de omgang. Bij een volgende opdracht kiezen wij weer voor hem!