Laat een referentie achter

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
69 berichten.
J. van Os J. van Os uit aarle-rixtel schreef op 13 oktober 2022 om 11:45
Afgelopen werd bij ons de zonwering geïnstalleerd. De communicatie voorafgaand verliep uitermate soepel, telefonisch, via de mail. We hadden een prettig uitgebreid gesprek over de constructie, het plaatsen en toelichting via de brochure. De plaatsing verliep keurig zoals voorafgaand afgesproken. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Harry en Joke Harry en Joke uit AARLE-RIXTEL schreef op 8 juni 2022 om 15:24
Wij waren al zeer tevreden over onze overkapping en nu er ook nog zonwering is aangebracht hebben we een heerlijke buitenplaats gekregen. Vol lof over het Buitenleven zeer correct in hun afspraken en werkzaamheden, alles wordt netjes afgewerkt en opgeruimd,,,,,een " AANRADER"
Ton van Extel Ton van Extel uit Beek en Donk schreef op 25 april 2022 om 17:27
Donderdag 21 april 2020is er bij ons een terrasoverkapping geplaats. Van offerte tot oplevering alles naar wens, een perfecte en deskundige uitvoering, zeer tevreden. Een betrouwbaar en deskundig bedrijf. Een aanrader voor anderen.
Paul Paul uit Helmond schreef op 2 april 2022 om 14:35
OP 1.04.2022 werden onze rits.screens geplaatst. Dit wederom tot grote tevredenheid.. Zeer correcte afhandeling . Een aanrader voor anderen
Familie de Jong Familie de Jong schreef op 22 maart 2022 om 20:41
Vandaag heeft het Buitenleven bij ons twee rolluiken en een screen geplaatst. Vanaf het eerste contactmoment was de deskundigheid van Ozgur zichtbaar. De montage is vlot verlopen en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Bedankt!
Patrick de Vos Patrick de Vos uit Valkenswaard schreef op 19 februari 2022 om 19:38
Vakwerk geleverd! Ozgur en Johan zijn prettige personen, komen afspraken na en leveren gewoon kwaliteit.
Floris & Merel Floris & Merel uit Tilburg schreef op 8 december 2021 om 14:55
Heel goede service. Vakkundig, snel en supervriendelijk. Aanrader!
Fam.van Leuken Fam.van Leuken uit helmond schreef op 23 november 2021 om 08:06
we hebben een overkapping van glas laten plaatsen en zijn daar heel tevreden 9ver.. Het ziet er allemaal top uit. Heel erg vriendelijke mensen die hun afspraken na komen. Het is zeer zeker een aanrader.
Rob Rob uit Helmond schreef op 16 september 2021 om 20:04
Wij zijn heel tevreden over onze zonneschermen. De service is goed, we hebben op een fijne manier overleg gehad, en de producten zijn top. Prima!!
Fam. Zeeuwen Fam. Zeeuwen uit Helmond schreef op 21 juli 2021 om 15:27
Wij hebben een zonneluifel laten plaatsen en zijn zeer tevreden over het resultaat en hun service. Snel en vakkundig geplaatst en de oude luifel is door hen afgevoerd. Zeer vriendelijke mensen van Het Buitenleven. Aanrader!
Oerlemans Oerlemans uit Veldhoven schreef op 10 juli 2021 om 15:30
Wij zijn uitermate tevreden over de service van Buitenleven, service zoals het hoort! Kwaliteit in afspraken nakomen, dwz. levering en montage en dienstverlening;prettig werken met Ozgur en Johan.
Ellen Ellen uit Gemert schreef op 3 juni 2021 om 11:56
Twijfel niet, want dit is écht een fantastisch bedrijf. Wij hebben een screen laten plaatsen. Uiterst snelle en goede service. Heel goed bereikbaar. Het gehele proces verliep vlot en soepel. Zeer vriendelijke eigenaar/personeel. Men denkt mee en werkt keurig tot in de perfectie. Goede informatie/uitleg en vooral ook een mooi product! Bedankt, ga zo door!!
Fam. Beeren Fam. Beeren uit Helmond schreef op 21 mei 2021 om 10:40
Via mijn broer, die zeer tevreden was over de montage van rolluiken van het Buitenleven, ben ik in contact gekomen met Ozgür. Mijn broer heeft niets teveel gezegd, goede informatie, en afspraken worden perfect nagekomen. De rolluiken aan de voorzijde van ons huis zien er prachtig uit. Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf dat vakwerk aflevert.
Fam Haerden Fam Haerden uit Helmond schreef op 13 mei 2021 om 17:54
Op 10 mei 2021 heeft Óscam en zijn maatje Johan een veranda zonnescherm bij ons geplaatst! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Tijdens het offertetraject met Óscam gaf hij duidelijk informatie aan ons en nam er ruim de tijd voor.. De afspraak die we met Óscam hebben gemaakt komt hij ook na. Met zijn maatje Johan werken zeer netjes. ECHT EEN AANRADER !!
Rini Bogers Rini Bogers uit Best schreef op 8 mei 2021 om 00:22
Op 6 Mei 2021 3 elektrische ritsscreens laten plaatsen.. Vlgs. afspraak op tijd en keurig geplaatst. Men is beleefd en weten van aanpakken. Dit bedrijf is beslist geen tegenvaller.
Ruud Hakvoort Ruud Hakvoort uit Helmond schreef op 19 januari 2021 om 15:03
Door het noodweer in juni vorig jaar, in Helmond waarbij onze zonwering schade opliep, zijn wij in contact gekomen met Buitenleven. Toen wij daarna plannen maakten om een overkapping, twee rolluiken en een screen aan te laten brengen hebben wij, na het ontvangen van een passende offerte, de opdracht hiervoor verstrekt. En we zijn zeer tevreden over de uitvoering, de prijs en de kwaliteit van het geleverde. Verder een stipte en plezierige uitvoering van de werkzaamheden!
Piet en Mia Janssen Piet en Mia Janssen uit Steensel schreef op 18 januari 2021 om 16:17
Omdat wij zéér tevreden zijn over het werk, prijs en afspraak én over de rolluiken rondom ons huis die door hen "het Buitenleven" zijn aangebracht. 'Buitenleven, Veranda's & Zonwering' willen wij graag even vermelden dat er ondanks het koude weer die dag prima werk is geleverd door Óscam en zijn maatje Johan. Om hun samen bezig te zien werkt voor iedereen stimulerend, eensgezind en in perfecte harmonie wat er van ze verwacht wordt. Als je toch zonwering wilt aanschaffen doe dat dan bij dit fijne bedrijf. U zult er geen spijt van krijgen. Zelfs onze buren zijn door het geleverde resultaat ook tot aanschaf van rolluiken gegaan, die ook geleverd en gehangen door hun. Voor hen die ook rolluiken wil laten plaatsen, mogen bij ons altijd informeren en komen kijken.
Fam passon Fam passon uit 's-Hertogenbosch schreef op 25 december 2020 om 21:24
Zeer goed contact geweest met Dian en Uzgur, we zijn zeer te spreken over het eerste contact tot het afwerken van onze tuinkamer.. We zijn ook zeer te spreken over prijs en kwaliteit. Zeer zeker een aanrader voor iedereen, en zeker dat deze jongens mee denken over de mogelijkheden en producten Fam passon Empel.
Leo Leo uit Hapert schreef op 20 december 2020 om 20:45
In totaal nu 5 elektrische rolluiken laten plaatsen. Een fijne en duidelijke uitleg van de mogelijkheden en opties worden uitstekend toegelicht. De montage verliep top. Kortom een goed, eerlijk en vertrouwd bedrijf die de klant op de eerste plaats heeft staan. Komend jaar gaan we zeker de rest van de woning voorzien.
Jose Groeneveld Jose Groeneveld uit Eindhoven schreef op 3 december 2020 om 15:00
Ik heb 11 screens laten plaatsen in 3 keer. Zeer goede service, er wordt netjes gewerkt en zelfs de stofzuiger wordt gehanteerd. Aandacht voor de klant; top. Na een ongelukje en een tegenvallend resultaat m.b.t. geluid motor van een screen: Meteen opgelost. Ik beveel Ozgur en Johan van Buitenleven van harte aan!