Zonwering tegen een zeer scherpe prijs!

Bent u op zoek naar functionele zonwering? Die uw woning ook nog eens een hoogwaardige uitstraling geeft? Kies dan voor de kwaliteitsproducten van Het Buitenleven! Wij zijn een jong bedrijf dat desondanks kan bogen over ruime ervaring op het gebied van alles wat met zonwering te maken heeft. Wij bieden topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs!

Rolluiken

Cubola

Screens

Knikarmschermen

Uitvalscherm

Markiezen

De zon op afstand

Als het gaat om buitenzonwering kunnen wij alles bieden wat uw hart begeert. Kies bijvoorbeeld voor zonwering in de vorm van screens. Met screens kunt u gewoon naar buiten kijken, terwijl het zonlicht voor 85% gefilterd wordt. Daarnaast hebben we natuurlijk ook rolluiken in ons assortiment. Een makkelijk te gebruiken type zonwering, zeker als u kiest voor elektrische bediening! En wist u dat rolluiken ook een zeer isolerende werking hebben? Een keuze die ook nog eens goed is voor uw portemonnee dus! Verder kunt u bij ons ook terecht voor traditionele uitvalschermen. Dit type zonwering is in zeer uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar, en geeft uw woning altijd een mooie uitstraling. Ook te koop met wind- of stormvaste armen. En met elektrische bediening natuurlijk. Heeft u een klassieke smaak? Ga dan voor nostalgische oud-Hollandse markiezen. Omdat hierbij ook de zijkanten bescherming bieden tegen de (laagstaande) zon, zijn markiezen een zeer functionele zonwering. Toe aan schaduw op uw terras? Ga dan voor een knikarmscherm! Deze terrasschermen zijn bij ons verkrijgbaar met een diepte tot 3,5 meter en een breedte tot maar liefst 13 meter. Altijd voldoende beschutting dus. Of kies een moderne Cubola. Hiermee transformeert u elke plek tot een luxe loungehoek!

Alles op een rijtje

U begrijpt: op het gebied van zonwering hebben wij alle soorten en maten in de aanbieding. We vatten de mogelijkheden graag voor u samen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor:

  • Rolluiken
  • Screens en rits screens
  • Markiezen
  • Terrasschermen (ook wel knikarmschermen genoemd)
  • Uitvalschermen
  • Horizontale zonwering ( Cubola )
  • Veranda zonwering

Met een dergelijk aanbod begrijpen wij het als u het lastig vindt om te kiezen voor de juiste zonwering. Natuurlijk kunt u daarom ook rekenen op gedegen advies. Neem daarvoor contact op via onderstaande gegevens. En voor we het vergeten: niet alleen voor de montage, maar ook voor de vakkundige reparatie van uw zonwering zijn wij u graag van dienst!

Mogen wij voor u aan de slag?

Interesse in een vrijblijvende offerte? Bel ons via 06-16425815. Of benader ons via het contactformulier op deze site. Voor de beste zonwering moet u bij Het Buitenleven zijn!