Screens

Een screen is een vorm van zonwering, en om meer dan één reden een praktisch mooie oplossing voor hinderlijk zonlicht. Met de screen zonwering, kunt u naast het zonlicht te weren, tegelijkertijd toch van het zonlicht blijven genieten. Niet alleen filteren screens het zonlicht voor 85%, het screendoek zorgt ervoor dat u wel naar buiten kunt blijven kijken. Screenfiltering van zonlicht geeft een prettig diffuus licht in uw woning, en schermt hinderlijk UV licht perfect af.

De voordelen van ritscreen/zippscreen

Naast het gewone screen, kunt u ook kiezen voor het ritsscreen. Het zogenaamde ritsscreen heeft geen kieren meer en is windvast op elke hoogte.

De voordelen die het ritsscreen/zippscreen heeft: windvast op iedere hoogte en geen kier tussen het doek en de geleiders.

Het ritsscreen wordt ook veel verkocht als insectenwering. Dit klinkt aantrekkelijk, maar, bij insectenwering denkt u ook aan ventilatie. Daar het doek zo dicht is geweven, kan het niet ventileren. Dit geldt voor alle ritsscreens!

Informeer naar kleuren en opties!

Solar Screens

Deze screen heeft een op de kast gemonteerd zonnepaneel dat zonkracht omzet in zonne-energie en deze vervolgens opslaat in de batterij. Dit betreft 100% van de energietoevoer van de motor. Géén extra stroomkosten, géén extra bedrading en géén doorvoer in de muur. Enkel extra gebruiks- en montagegemak.

Aangezien stroom geen issue meer is bespaart u zelfs dubbel op energie. Door de bekroonde ritstechniek i.c.m. de unieke samenstelling van het screendoek kunt u in zowel de zomer als winter rekenen op een isolerende werking. Het maakt de SolidScreen Solar ons meest duurzame screenproduct tot dato.

Uit te rusten met een afgeschuinde of vierkante kast 105, de standaard (45 mm) of XS (35mm) geleider én in een ruime keuze aan standaardkleuren. Zo is de SolidScreen Solar naar uw eigen keuze samen te stellen.

Kenmerken

  • Volledig aangedreven door zonne-energie Zonnepaneel rechts of links te plaatsen
  • Geen extra bedrading benodigd
  • Geen doorvoer in de muur benodigd
  • Bespaar dubbel energie, geen stroom én isoleert Windvast tot 145 km/h

Voorbeelden screens