Een zeer flexibele oplossing

Als u van elke plek een zeer hoogwaardige lounge-locatie wilt kunnen maken, is er geen betere keus dan een Cubola van Het Buitenleven! Een Cubola is een zeer stijlvolle en flexibele beschutting tegen de zon. Cubola’s zijn namelijk te monteren tegen gevels en schuttingen, maar ook vrijstaand te gebruiken. Het doek van de Cubola kan bovendien in variabele standen worden gebruikt. En dat met een simpele druk op de knop van een afstandsbediening! Dit maakt het erg makkelijk om het regenwater dat zich bovenop de Cubola bevindt, weg te laten lopen. Ook is deze optie erg handig om straling van een laagstaande zon te blokkeren. Er zijn bovendien verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een variant met een regenwerend doek, zodat u ook tijdens een regenbui buiten kunt blijven zitten. En wat dacht u van een luxe variant met doorzichtige verticale doeken, zodat u ook tegen de wind beschermd wordt? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

zonwering

Groot, groter, grootst!

Wij bieden Cubola’s in twee afmetingen aan. De eerste variant is 4×4 meter groot. Heeft u behoefte aan een nog indrukwekkender uitvoering? Kies dan voor de Cubola in een XL-formaat van 6×4 meter. Wilt u een nóg groter oppervlak afdekken? Bijvoorbeeld een (school)plein of een terras in de horeca? Ook dan is dit product een perfecte oplossing. De eerder genoemde flexibiliteit betekent namelijk ook dat Cubola’s moeiteloos en eindeloos aan elkaar te monteren zijn!

Nog meer voordelen!

Heeft een Cubola nog meer voordelen? Jazeker! Zo is deze zonwering vervaardigd van hoogwaardig aluminium, wat ervoor zorgt dat het product bijzonder duurzaam en makkelijk te onderhouden is. Bovendien zijn er meerdere kleurstellingen mogelijk. Er zit dus altijd een variant tussen die bij uw smaak past. Wij zetten alle voordelen van een Cubola graag voor u op een rijtje:

  • Veelzijdigheid
  • Robuustheid
  • Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
  • In verschillende kleuren en afmetingen, oneindig uitbreidbaar
  • Verkrijgbaar met verschillende extra opties

Als u uw Cubola wilt laten monteren, bijvoorbeeld aan een gevel, kunt u rekenen op het vakmanschap van onze professionals. Binnen een handomdraai en tegen een zeer betaalbaar tarief kunt u dan genieten van uw nieuwe aanwinst!

Bel ons snel voor een offerte!

Toe aan een flexibele en stijlvolle zonwering? Kies dan voor een betaalbare Cubola van Het Buitenleven! Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Laat het ons weten door te bellen met 06-16425815. Of gebruik het contactformulier op deze site. Overal beschut genieten, het kan met een Cubola van Het Buitenleven!