Welkom bij Het Buitenleven

Wilt u uw terras nog wat aantrekkelijker maken met een terras overkapping? Kies dan voor een overkapping van Het Buitenleven!. Wij bieden betaalbare en zeer toekomstbestendige overkappingen aan in zowel aluminium als hout. Over beide opties vertellen we hieronder graag meer.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk aluminium

Wij bieden verschillende typen aluminium overkappingen aan voor uw terras. De eerste daarvan is de Stanza. Dit is een eigentijdse terras overkapping die aan uw gevel bevestigd wordt. De Stanza kent een aantal belangrijke kwaliteiten. Zo is deze veranda binnen enkele uren op uw terras te monteren. Dit draagt eraan bij dat de Stanza bijzonder aantrekkelijk geprijsd is. De prijs zegt in dit geval echter helemaal niks over de kwaliteit, want die is meer dan uitstekend! De Stanza is namelijk gemaakt van zeer hoogwaardig en duurzaam Europees aluminium. Dat betekent jarenlang van het buitenleven genieten tegen een zachte prijs! Een alternatief voor de Stanza is is de Piazza. Dit is een overkapping die ook losstaand gebruikt kan worden. Bijzonder aan deze uitvoering is onder meer dat deze uit een zeer hoogwaardig kliksysteem bestaat. Hiermee bent u verzekerd van een sterke constructie en een hoogwaardige afwerking met nauwelijks zichtbare schroeven. Zelfs de waterafvoer is onzichtbaar geïntegreerd! De Piazza wordt op maat gemaakt en kan daardoor al binnen een dag gemonteerd worden. Beschikbare kleuren zijn onder meer crème, wit en antraciet.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ongeacht de optie die u kiest, met een aluminium terras overkapping van Het Buitenleven bent u gegarandeerd van:

  • Een zeer duurzame aanwinst voor uw woning
  • Een zeer onderhoudsvriendelijke overkapping
  • Uitstekende garantie
  • Vakkundige montage
  • Maatwerk

Karakteristiek hout

Past een overkapping van hout beter bij uw smaak of karakter van uw woning en terras? Geen enkel probleem. Ook hiervoor bent u bij Het Buitenleven aan het goede adres. Wij leveren dit type beschutting in lariks- of vurenhout, zowel losstaand als gemonteerd aan uw gevel. Hout is een eenvoudig te bewerken product, wat betekent dat uw aanwinst eenvoudig op maat gemaakt kan worden. En ook dit type overkapping wordt natuurlijk met de grootste kwaliteitszorg op uw terras gemonteerd.

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Bel ons!

Wilt u meer weten over onze overkappingen? Of mogen we eens vrijblijvend langskomen voor het opmaken van een offerte? Bel ons dan via 06-16425815. Of laat van u horen via het contactformulier op deze site. Wij nemen dan snel contact met u op. Een hoogwaardige terras overkapping kan door Het Buitenleven snel en voordelig gerealiseerd worden, ook bij u!