02 feb 2024

Vandaag heeft het Buitenleven bij ons twee rolluiken en een screen geplaatst. Vanaf het eerste contactmoment was de deskundigheid van Ozgur zichtbaar. De montage is vlot verlopen en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Bedankt!

02 feb 2024

Donderdag 21 april 2020is er bij ons een terrasoverkapping geplaats. Van offerte tot oplevering alles naar wens, een perfecte en deskundige uitvoering, zeer tevreden. Een betrouwbaar en deskundig bedrijf. Een aanrader voor anderen.

02 feb 2024

Wij waren al zeer tevreden over onze overkapping en nu er ook nog zonwering is aangebracht hebben we een heerlijke buitenplaats gekregen. Vol lof over het Buitenleven zeer correct in hun afspraken en werkzaamheden, alles wordt netjes afgewerkt en opgeruimd,,,,,een ” AANRADER”

02 feb 2024

Afgelopen werd bij ons de zonwering geïnstalleerd. De communicatie voorafgaand verliep uitermate soepel, telefonisch, via de mail. We hadden een prettig uitgebreid gesprek over de constructie, het plaatsen en toelichting via de brochure. De plaatsing verliep keurig zoals voorafgaand afgesproken. Wij zijn een zeer tevreden klant.