12 mrt 2021

Door het noodweer in juni vorig jaar, in Helmond waarbij onze zonwering schade opliep, zijn wij in contact gekomen met Buitenleven. Toen wij daarna plannen maakten om een overkapping, twee rolluiken en een screen aan te laten brengen hebben wij, na het ontvangen van een passende offerte, de opdracht hiervoor verstrekt. En we zijn zeer tevreden over de uitvoering, de prijs en de kwaliteit van het geleverde. Verder een stipte en plezierige uitvoering van de werkzaamheden!

12 mrt 2021

Zeer goed contact geweest met Dian en Uzgur, we zijn zeer te spreken over het eerste contact tot het afwerken van onze tuinkamer.. We zijn ook zeer te spreken over prijs en kwaliteit. Zeer zeker een aanrader voor iedereen, en zeker dat deze jongens mee denken over de mogelijkheden en producten Fam passon Empel.

12 mrt 2021

We hebben 2 rolluiken en 2 screen laten plaatsen. Het voortraject was heel ontspannen en werd voorzien van duidelijke mogelijkheden en prijzen. Afspraken zijn nagekomen, goede service, vriendelijke mensen en keurig afgewerkte blindering en zonnewering. Jullie zijn een echte aanrader.