Wij brengen uw eisen in de praktijk!

De aanschaf van een zonnescherm is een investering waar u het hele jaar plezier van heeft. Een zonnescherm zorgt ervoor dat u in de zomer van aangename temperaturen kunt genieten. Binnen en/of op uw terras. Maar ook in de winter is een zonnescherm erg waardevol. Want zou u ook niet graag die felle laagstaande zon buiten de deur houden? Bent u aan het rondkijken voor een nieuw zonnescherm? Er is ongetwijfeld een aantal criteria waar in dat geval aan moet worden voldaan. Uw scherm moet natuurlijk bestand zijn tegen intensief gebruik en het veranderlijke Nederlandse weer. Topkwaliteit dus. Tegelijkertijd zit u niet op een aanslag op uw portemonnee te verwachten. Een acceptabele prijs is dus ook erg belangrijk. En ten slotte moet de montage van uw nieuwe zonnescherm natuurlijk zeer vakkundig gebeuren. Goed nieuws! Met Het Buitenleven heeft u een bedrijf gevonden dat moeiteloos aan al deze eisen kan voldoen!

Maak kennis met ons assortiment

Zonneschermen zijn er in allerlei soorten en maten. En die zijn bij ons allemaal verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u bij ons aankloppen voor zeer functionele uitvalschermen, al dan niet met elektrische bediening en stormvaste armen. Of wat dacht u van klassieke markiezen? Deze geven uw woning een nostalgische en vriendelijke uitstraling. Bovendien is dit type zonnescherm erg effectief tegen laagstaande zon, omdat zonlicht ook aan de zijkanten tegengehouden wordt. Een meer moderne oplossing bieden wij aan in de vorm van screens. Met screens wordt ongeveer 85% van het zonlicht gefilterd, terwijl u wel gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Ook verkrijgbaar met rits! Natuurlijk bieden wij ook hoogwaardige rolluiken aan. En Cubola’s, voor een flexibele en multifunctionele zonwering in bijvoorbeeld uw tuin! Al onze producten voor u samengevat:

  • Uitvalschermen en markiezen
  • Terrasschermen
  • Screens
  • Rolluiken
  • Cubola’s

Advies nodig?

Heeft u al een keuze voor een bepaald type zonnescherm kunnen maken? Prima! Wij weten zeker dat wij uw wensen op perfecte wijze weten te realiseren. Het kan natuurlijk ook zijn dat u behoefte heeft aan nog wat extra advies. Ook geen enkel probleem! Onze ervaren en klantvriendelijke medewerkers begeleiden u graag in het keuzeproces op weg naar het voor u ideale zonnescherm!

Onze contactgegevens

Heeft u nog vragen over onze producten? Dan kunt u ons het beste bereiken via 06-16425815. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan een bericht achter via ons contactformulier. U hoort dan snel van ons. Voor een schitterend en degelijk zonnescherm moet u bij het Buitenleven zijn!