Zonwering van Het Buitenleven

Het Buitenleven

Bent u in Aarle Rixtel op zoek naar een mooie zonwering van hoge kwaliteit? Deze vindt u bij Het Buitenleven! Wij hebben een groot assortiment buitenzonwering en wij kunnen gegarandeerd aan uw wensen voldoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • rolluiken
  • screens en ritsscreens
  • veranda zonwering
  • horizontale zonwering (cubola)
  • terrasoverkapping

En nog veel meer! Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs in Aarle Rixtel. Omdat wij niet werken met een showroom krijgt u bij ons altijd de laagste prijzen. Op al onze producten zit garantie, en wij staan voor u klaar met goede en uitgebreide service en begeleiding.

Een stijlvol screen

Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om een stijlvol screen te nemen voor uw woning in Aarle Rixtel? Deze moderne zonweringen kunnen al snel zo’n 85% van het licht, en dus ook die hinderlijke uv-stralen, filteren. Hierbij zorgt het screen voor een prettig diffuus licht. Ondertussen kunt u er gewoon door naar buiten kijken. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een ritsscreen. Het ritsscreen is volledig winddicht omdat er geen kier zit tussen de geleider. Sommige bedrijven adviseren om een ritsscreen te nemen als insectenwering, maar dit raden wij u af. Met een insectenwering heeft u namelijk nog ventilatie, terwijl dit in geen geval mogelijk is met een ritsscreen.

De service van Het Buitenleven

Ook al is Het Buitenleven een jong bedrijf, onze medewerkers hebben toch al jarenlange ervaring met de installatie en het onderhoud van buitenzonwering. Daarom kunnen wij goed advies bieden over alle verschillende mogelijkheden voor uw woning in Aarle Rixtel. Heeft u bijvoorbeeld al eens een cubola overwogen? Een cubola is een horizontale zonwering die ook erg geschikt is voor de plekken in uw tuin die wat minder makkelijk te bereiken zijn met andere typen zonwering. De cubola is niet alleen uitermate geschikt voor particulier gebruik, maar kan ook goed toegepast worden door bijvoorbeeld horecagelegenheden.

Zonwering voor uw veranda in Aarle Rixtel

Kunt u in de zomer niet in uw veranda of serre zitten, omdat deze te heet wordt door de zon die er vol op schijnt? Dan is een veranda zonwering iets voor u. Veranda zonwering wordt op het dak van uw veranda of serre geplaatst met speciale geleiders. Hierdoor is de veranda zonwering elektrisch te bedienen. Door de veerconstructie blijft het doek bovendien gespannen. Met een veranda zonwering kunt u het gehele jaar genieten van uw veranda of serre. Ook kunt u bij Het Buitenleven terecht voor een mooie tuinkamer die precies bij uw woning in Aarle Rixtel past. Met een speciaal glasschuifsysteem beleeft u een geheel nieuwe woonervaring in uw tuinkamer. Wilt u ook een tuinkamer toevoegen aan uw woning in Aarle Rixtel, of bent u op zoek naar een mooie veranda zonwering? Neem dan contact met ons op.

Reparatie van uw rolluik

Een zonwering of rolluik van Het Buitenleven gaat wel jarenlang mee. Toch kan het altijd gebeuren dat er een onderdeeltje gerepareerd of vervangen moet worden. Maakt u zich dan geen zorgen, ook voor de reparatie van uw rolluik of zonwering staan onze specialisten voor u klaar. Neem voor de reparatie van uw rolluik of zonwering ook eenvoudig contact met ons op.

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor zonwering in uw huis in Aarle Rixtel? En wilt u weten wat Het Buitenleven u allemaal kan bieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-16425815, of stuur een mail naar info@het-buitenleven.com. Voor de aankoop van een buitenzonwering, of voor de reparatie van uw rolluik of zonwering staan onze experts voor u klaar!