Zonwering van Het Buitenleven

Het Buitenleven

Wilt u ook graag een mooie zonwering voor uw woning in Beek en Donk? Neem dan eens contact op met de experts van Het Buitenleven! Wij hebben een groot assortiment en kunnen aan al uw wensen voldoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • rolluiken
  • screens en ritsscreens
  • veranda zonwering
  • horizontale zonwering (cubola)
  • terrasoverkapping

En nog veel meer! Doordat wij geen showroom hebben kunnen wij de prijzen van onze producten laag houden. Natuurlijk krijgt u overal garantie op, en bieden wij goede, uitgebreide service en begeleiding. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen in Beek en Donk.

Een stijlvol screen

Heeft u al eens gedacht aan het toevoegen van een stijlvol screen aan uw woning in Beek en Donk? Met zo’n screen kunt u al snel 85% van het licht tegenhouden, en hinderlijke uv-stralen filteren. Het screen zorgt zo voor een prettig diffuus licht terwijl u er gewoon doorheen naar buiten kunt kijken. U kunt ook kiezen voor een ritsscreen. Bij het ritsscreen zit er geen kier tussen de geleiders, en deze is van boven tot beneden winddicht. Sommige bedrijven bieden het ritsscreen aan als insectenwering, maar dat raden wij niet aan. Een insectenwering biedt namelijk ventilatie, terwijl dit helemaal niet het geval is bij een ritsscreen.

De service van Het Buitenleven

Het Buitenleven mag dan een jong bedrijf zijn, onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met de installatie en het onderhoud van buitenzonwering. Daarom kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden voor uw woning in Beek en Donk. Heeft u bijvoorbeeld al eens een cubola overwogen? De cubola is een horizontale zonwering die ook perfect geschikt is voor wat moeilijker bereikbare plekken in uw tuin. De cubola is niet alleen uitermate geschikt voor particulier gebruik, maar is ook ideaal voor in de horeca.

Zonwering voor uw veranda in Beek en Donk

Heeft u een veranda of serre waarin u in de zomer geen tijd door kunt brengen omdat de zon vol op het dak schijnt? Met een veranda zonwering bent u van dit probleem af! Veranda zonwering wordt op het dak van uw veranda of serre geïnstalleerd met geleiders, waardoor ze elektronisch te bedienen zijn. Door de veerconstructie is het doek altijd netjes gespannen. Met een veranda zonwering kunt u dus het gehele jaar genieten van uw veranda of serre. Bij Het Buitenleven kunt u ook terecht voor de bouw van een tuinkamer in uw woning in Beek en Donk. Door het glasschuifsysteem van een tuinkamer beleeft u een geheel nieuwe woonervaring. Wilt u ook een tuinkamer toevoegen aan uw huis in Beek en Donk, of bent u op zoek naar een mooie veranda zonwering? Neem dan contact met ons op.

Reparatie van uw rolluik

Met een rolluik of zonwering van Het Buitenleven bent u verzekerd van jarenlang plezier. Echter kan het altijd zo zijn dat er een onderdeeltje gerepareerd of vervangen moet worden. Gelukkig kunt u ook voor de reparatie van uw rolluik of zonwering contact opnemen met Het Buitenleven.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie meer weten over welke buitenzonwering geschikt is voor uw woning in Beek en Donk? Twijfel dan niet maar neem contact met ons op door te bellen naar 06-16425815, of stuur een mail naar info@het-buitenleven.com. Voor de aankoop van een buitenzonwering, of voor de reparatie van uw rolluik of zonwering staan de experts van Het Buitenleven voor u klaar!