Zonwering van Het Buitenleven

Het Buitenleven

Bent u op zoek naar een mooie zonwering voor uw woning in Lieshout? Dan bent u bij Het Buitenleven aan het goede adres. Wij hebben een groot assortiment kwalitatieve zonwering. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • rolluiken
  • screens en ritsscreens
  • veranda zonwering
  • horizontale zonwering (cubola)
  • terrasoverkapping

En nog veel meer! Wij hebben geen showroom, waardoor wij onze producten voor de laagste prijs aan kunnen bieden. Wij komen graag langs bij uw woning in Lieshout om de mogelijkheden te bespreken. Al onze producten worden met garantie verkocht, en bij ons krijgt u goede, uitgebreide service en begeleiding. Neem contact op om een afspraak te plannen in Lieshout.

Een stijlvol screen

Heeft u bijvoorbeeld als eens gekeken naar een mooi screen voor uw woning in Lieshout? Met een screen kunt u 85% van het licht, en dus ook uv-stralen, filteren. Het screen zorgt zo voor een prettig diffuus licht in uw huis, en u kunt gewoon door het screen naar buiten blijven kijken. Ook kunt u de mogelijkheid voor een ritsscreen overwegen. Bij het ritsscreen zit geen kier tussen de geleider, wat betekent dat hij van boven tot beneden helemaal winddicht is. Sommige bedrijven bieden het ritsscreen aan als insectenwering, maar dat raden wij u af. Met een insectenwering is ventilatie namelijk nog mogelijk, dit in tegenstelling tot een ritsscreen.

Zonwering voor uw veranda in Lieshout

Heeft u een veranda of serre die in de zomer snikheet wordt, omdat de zon op het dak schijnt? Neem dan veranda zonwering en u bent van het probleem af! Veranda zonwering wordt met geleiders op het dak geïnstalleerd, wat betekent dat ze elektronisch bedienbaar zijn. De veerconstructie zorgt ervoor dat het doek altijd gespannen is. Met veranda zonwering kunt u dus het gehele jaar genieten van uw veranda of serre. Bij Het Buitenleven kunt u bovendien ook terecht voor een mooie tuinkamer om uw woning in Lieshout mee uit te bereiden. Door het glasschuifsysteem beleeft u een geheel nieuwe woonervaring. Wilt u ook een tuinkamer voor uw woning in Lieshout, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van buitenzonwering voor uw veranda of serre? Neem dan contact met ons op.

De service van Het Buitenleven

De medewerkers van Het Buitenleven hebben jarenlange ervaring met de installatie en het onderhoud van buitenzonwering. Daarom kunnen wij u perfect informeren en adviseren over de mogelijkheden voor uw woning in Lieshout. Heeft u bijvoorbeeld als eens gedacht aan een cubola in uw tuin? De cubola is een horizontale zonwering die ook de wat moeilijker bereikbare plekken in uw tuin kan beschermen tegen de zon. De cubola is niet alleen uitermate geschikt voor particulier gebruik, maar is ook ideaal voor in de horeca.

Reparatie van uw zonwering

Gelukkig kunnen rolluiken en zonweringen jarenlang mee, maar het kan wel gebeuren dat een onderdeeltje van uw rolluik een keer gerepareerd of vervangen moet worden. Ook voor de reparatie van uw rolluik of zonwering kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar welke buitenzonwering geschikt is voor uw woning in Lieshout? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-16425815, of stuur een mail naar info@het-buitenleven.com. Voor de aankoop van een buitenzonwering, of voor de reparatie van uw rolluik of zonwering neemt u natuurlijk contact op met Het Buitenleven!