Zonwering van Het Buitenleven

Het Buitenleven

Bent u op zoek naar een mooie zonwering voor uw woning in Retie? Twijfel dan niet maar neem contact op met Het Buitenleven. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende types buitenzonwering. Denk hierbij onder andere aan:

  • screens en ritsscreens
  • veranda zonwering
  • pergola zonwering
  • horizontale zonwering (cubola)
  • terrasoverkapping

En nog veel meer! Wij werken niet vanuit een showroom, waardoor we onze prijzen laag kunnen houden. Wel komen we graag bij u in Retie langs om de mogelijkheden te bespreken. Al onze producten worden met garantie verkocht, en u kunt van ons goede en uitgebreide service en begeleiding verwachten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of maak direct een afspraak om de mogelijkheden van buitenzonwering voor uw woning in Retie te bespreken.

Een stijlvol screen

Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om uw woning in Retie uit te rusten met een stijlvol screen? Een screen houdt 85% van het zonlicht tegen en blokkeert hierbij hinderlijke uv-stralen. U kunt ondertussen gewoon door het screen naar buiten kijken en het creëert een aangenaam diffuus licht. Ook kunt u kiezen voor een ritsscreen. Bij een ritsscreen zit er geen kier tussen de geleider, waardoor het screen helemaal winddicht is. Soms wordt het ritsscreen aangeboden als insectenwering, maar dat raden wij niet aan. Bij een insectenwering is er namelijk nog ventilatie mogelijk. Dat is niet het geval met een ritsscreen.

Zonwering voor uw veranda in Retie

Heeft u een veranda of serre? Dan is een veranda zonwering een must! Door de geleiders die met de veranda zonwering op het dak geplaatst worden is het mogelijk om het elektronisch te bedienen. De veerconstructie zorgt ervoor dat het doek altijd gespannen staat. U kunt dan dus het gehele jaar door genieten van uw veranda of serre. U kunt ook bij Het Buitenleven terecht wanneer u uw woning wilt uitbreiden met een mooie tuinkamer. Met het glasschuifsysteem van een tuinkamer kunt u een geheel nieuwe woonervaring creëren. Wilt u ook een tuinkamer in uw woning in Retie, of bent u op zoek naar een stijlvolle zonwering voor uw serre of veranda? Neem dan contact met ons op.

Onze service in Retie

Het Buitenleven is een jong bedrijf, maar onze medewerkers hebben wel jarenlange ervaring met de installatie en het onderhoud van buitenzonwering. Ook op de moeilijk bereikbare plaatsen in uw tuin bieden wij mogelijkheden voor zonwering, bijvoorbeeld door de plaatsing van een cubola. Een cubola is een horizontale zonwering die erg goed toepasbaar is op lastige plekken. Een cubola is daarom niet alleen geschikt voor particulier gebruik, maar het is ook ideaal voor bijvoorbeeld horecagelegenheden.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie ook een buitenzonwering laten installeren? Twijfel dan niet, maar neem contact op met Het Buitenleven. Dit kan door te bellen naar 06-16425815, of stuur een mail naar info@het-buitenleven.com. Wanneer u een buitenzonwering wilt laten installeren, belt u natuurlijk Het Buitenleven!