Zonwering van Het Buitenleven

Het Buitenleven

Wilt u graag uw woning in Someren uitrusten met een mooie zonwering? Neem dan contact op met de specialisten van Het Buitenleven. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende types zonwering, zoals:

  • rolluiken
  • screens en ritsscreens
  • veranda zonwering
  • horizontale zonwering (cubola)
  • terrasoverkapping

En nog veel meer! Bel ons, en wij komen bij u in Someren langs om te kijken welke zonwering het best past bij uw wensen. Wij kunnen onze prijzen laag houden, omdat we niet werken met een showroom. Alle onze producten worden met garantie verkocht, en kunt van ons een goede, uitgebreide service en begeleiding verwachten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of maak een afspraak om de mogelijkheden van buitenzonwering voor uw woning in Someren te bespreken.

Een stijlvol screen

Heeft u bijvoorbeeld al eens de mogelijkheid overwogen om een screen in uw woning in Someren te laten installeren? Een screen filtert 85% van het zonlicht terwijl u gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Een screen zorgt voor een prettig diffuus licht in uw woning en filtert hinderlijke uv-stralen. U kunt ook kiezen voor een ritsscreen. Een ritsscreen heeft geen kier tussen de geleider en is helemaal winddicht. Soms wordt een ritsscreen als insectenwering gebruikt, maar dat raden wij u niet aan. Met een insectenwering heeft u namelijk nog ventilatie, in tegenstelling tot een ritsscreen.

Zonwering voor uw veranda in Someren

Veranda zonwering is een must voor elke woning met een veranda of serre. De veranda zonwering wordt met geleiders op het dak geplaatst en is elektronisch bedienbaar. De veerconstructie zorgt ervoor dat het doek altijd gespannen staat. U kunt dan dus zowel in de zomer als in de winter genieten van uw serre. Bij Het Buitenleven kunt u ook terecht om uw woning in Someren uit te breiden met een mooie tuinkamer. Door het glasschuifsysteem creëert u met een tuinkamer een geheel nieuwe woonervaring. Wilt u ook een tuinkamer voor uw woning in Someren, of bent u op zoek naar buitenzonwering voor uw veranda of serre? Neem dan contact op.

De service van Het Buitenleven

De medewerkers van Het Buitenleven hebben jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van buitenzonwering. Wij kunnen u daarom perfect adviseren over zonwering voor uw woning in Someren. Heeft u bijvoorbeeld moeilijk bereikbare plekken die u wilt beschutten tegen de zon? Dan kan de horizontale zonwering, ook wel de cubola genoemd, de uitkomst bieden. De cubola is niet alleen uitermate geschikt voor particulier gebruik, maar ook voor horecagelegenheden.

Reparatie van uw zonwering

Rolluiken en zonweringen gaan gelukkig jarenlang mee. Echter kan het wel gebeuren dat een onderdeeltje van uw rolluiken gerepareerd of vervangen moet worden. Ook voor de reparatie van een rolluik of zonwering kunt u terecht bij Het Buitenleven. Voor de reparatie van uw rolluik of zonwering neemt u eenvoudig contact met ons op.

Neem contact op

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar welke zonwering geschikt zou zijn voor uw woning in Someren? Neem dan contact op met Het Buitenleven. Bel ons op 06-16425815, of stuur een mail naar info@het-buitenleven.com. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een buitenzonwering, of voor de reparatie van rolluiken en zonweringen.