Zonwering van Het Buitenleven

Het Buitenleven

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit zonwering voor uw huis in Son en Breugel? Schakel dan de hulp in van de experts van Het buitenleven. Wij beschikken over een groot aanbod aan verschillende types zonwering, zoals:

  • rolluiken
  • screens en ritsscreens
  • veranda zonwering
  • horizontale zonwering (cubola)
  • terrasoverkapping

En nog veel meer! Wanneer u contact met ons opneemt komen we bij u langs in Son en Breugel en bekijken we samen welke zonwering het best past bij uw wensen. Omdat we niet werken met een showroom kunnen wij onze prijzen laag houden. Al onze producten worden met garantie verkocht, en u bent bij ons verzekerd van goede, uitgebreide service en begeleiding. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of maak een afspraak om de mogelijkheden van buitenzonwering voor uw woning in Son en Breugel te bespreken.

Een stijlvol screen

Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvol screen voor uw huis in Son en Breugel. Een screen filtert al snel 85% van het zonlicht en zorgt voor een prettig diffuus licht in uw kamer. Ook worden de hinderlijke uv-stralen gefilterd. Daarbij kunt u gewoon door het screen naar buiten kijken. U kunt ook kiezen voor een ritsscreen. Doordat er bij het ritsscreen geen kier zit tussen de geleider is het helemaal winddicht. Sommige mensen kiezen ervoor om een ritsscreen aan te schaffen als insectenwering. Dit raden wij niet aan, aangezien een insectenwering ook ventileert. Een ritsscreen is zo dicht geweven dat ventilatie niet mogelijk is. Let hier dus goed op bij de aankoop.

Zonwering voor uw veranda

Wanneer u een veranda of serre heeft is veranda zonwering een echte must. Doordat de veranda zonwering met geleiders op het dak van uw veranda of serre geplaatst wordt is deze elektrisch bedienbaar. Door middel van de veerconstructie staat het doek altijd gespannen. U kunt dan zowel in de zomer als in de winter genieten van uw veranda of serre. U kunt ook bij ons terecht als u uw woning in Son en Breugel wilt uitbreiden met een mooie tuinkamer. Met het glasschuifsysteem van de tuinkamer kunt u een gehele nieuwe woonervaring creëren. Wilt u een tuinkamer in uw woning in Son en Breugel, of bent u op zoek naar buitenzonwering voor uw veranda of serre? Neem dan contact met ons op.

De service van Het Buitenleven

Het Buitenleven is een jong bedrijf, maar onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van buitenzonwering. Wij kunnen u dus uitstekend adviseren over de aanschaf van een bepaald type zonwering. Vindt u het bijvoorbeeld vervelend dat u geen zonwering kunt installeren op een lastig toegankelijk plekje in uw tuin? Wat dacht u dan van een cubola. Een cubola is een horizontale zonwering die ook op moeilijker bereikbare plekken perfect geïnstalleerd kan worden. De cubola is niet alleen uitermate geschikt voor particulieren, maar het is ook ideaal voor bijvoorbeeld horecagelegenheden.

Reparatie van uw rolluik in Son en Breugel

Gelukkig kunnen rolluiken en zonweringen jarenlang mee. Het kan echter wel gebeuren dat er een onderdeeltje van uw rolluiken gerepareerd of vervangen moet worden. Daarom kunt u ook voor de reparatie van een rolluik of zonwering terecht bij Het Buitenleven. Voor de reparatie van uw rolluik of zonwering neemt u eenvoudig contact met ons op.

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor zonwering in uw huis in Son en Breugel? Of wilt u graag uw rolluik laten repareren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-16425815, of stuur een mail naar info@het-buitenleven.com. Voor de aankoop van een buitenzonwering, of voor de reparatie van rolluiken en zonwering neemt u natuurlijk contact op met Het Buitenleven!