Zonwering van Het Buitenleven

Het Buitenleven

Bent u op zoek naar een mooie zonwering voor uw woning in Waalre? Dan bent u bij Het Buitenleven aan het goede adres! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een zonwering bij u thuis. In ons grote aanbod vindt u zeker waar u naar op zoek bent. Zo vindt u bij ons onder andere:

  • rolluiken
  • screens en ritsscreens
  • veranda zonwering
  • horizontale zonwering (cubola)
  • terrasoverkapping

En nog veel meer uiteraard. Wij komen graag bij u in Waalre langs om een zonwering die precies bij uw smaak en uw woning past te installeren. Wij hebben geen showroom, waardoor we onze prijzen laag kunnen houden. Alle producten worden met garantie verkocht, en u kunt van ons een goede service en uitgebreide begeleiding verwachten. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Of maak een afspraak om de mogelijkheden van buitenzonwering in Waalre te bespreken.

Screens voor uw woning in Waalre

Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi screen voor uw huis in Waalre? Een screen is meer dan alleen een praktische manier om zonlicht buiten te houden, het ziet er ook nog eens erg stijlvol uit. Een screen filtert het zonlicht voor 85%, en u kunt gewoon naar buiten blijven kijken. Een screen geeft een prettig diffuus licht in uw woning, en schermt hinderlijke UV stralen af. U kunt ook kiezen voor een ritsscreen. Een ritsscreen heeft geen kier tussen de geleider en is winddicht op elke hoogte. Er zijn mensen die een ritsscreen als insectenwering gebruiken, maar dit raden wij niet aan. Bij insectenwering heeft u namelijk nog altijd ventilatie, maar een screen is zo dicht geweven dat het niet kan ventileren. Denk dus goed na voor u overgaat tot aankoop.

Zonwering voor uw veranda

Wanneer u een veranda heeft is veranda zonwering eigenlijk een must. De veranda zonwering wordt met geleiders op het dak geplaatst. Door middel van een veerconstructie staat het doek altijd gespannen. Zo kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van uw serre. Serre zonwering is elektrisch te bedienen. Bij Het Buitenleven kunt u ook terecht om uw woning in Waalre uit te breiden met een mooie tuinkamer. Met een gecertificeerd glasschuifsysteem heeft u met een tuinkamer een geheel nieuwe woonervaring. Zou u een tuinkamer willen bij uw woning in Waalre, of bent u op zoek naar zonwering voor uw serre of veranda? Neem dan contact op met Het Buitenleven!

De service van Het Buitenleven

Wij zijn een jong bedrijf, maar onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van buitenzonwering. Wij kunnen u daarom perfect adviseren over wat voor buitenzonwering het best bij uw woning in Waalre past. Wat dacht u bijvoorbeeld van een horizontale zonwering, ook wel een cubola genoemd. Een cubola is ideaal om lastige plaatsen in uw tuin te beschermen tegen de zon. Naast de particuliere toepassing is de cubola ook geschikt voor bijvoorbeeld horecagelegenheden.

Reparatie van uw zonwering

Bij Het Buitenleven kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van nieuwe rolluiken of een zonwering, maar ook wanneer u hiermee problemen heeft. Een rolluik of zonwering gaat jaren mee, maar het kan goed gebeuren dat er een keer een onderdeel gerepareerd of vervangen moet worden. Voor de reparatie van uw rolluik of zonwering kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Neem contact op

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar welke zonwering geschikt zou kunnen zijn voor uw woning in Waalre? Neem dan contact op met Het Buitenleven! Bel ons op 06-16425815, of stuur een mail naar info@het-buitenleven.com. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe buitenzonwering, of de reparatie van uw rolluik of zonwering.