Laat een referentie achter

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
61 berichten.
Wouter Wouter heeft geschreven op 8 juni 2017 om 22:22
Zeer tevreden over de samenwerking met deze firma. Deskundig advies, snelle respons op vragen, afspraken werden correct nagekomen, vlot persoonlijk contact, juiste prijs/kwaliteit verhouding,... Kortom: een relatie klant - leverancier zoals het hoort!
Familie Sasabone Familie Sasabone uit Breda heeft geschreven op 26 maart 2017 om 21:12
Vorig jaar een prachtige crèmekleurige veranda laten plaatsen door Het Buitenleven en hebbben geweldig veel plezier van deze investering. Levertijd van 3 weken en binnen 1 dag gereed, geïnstalleerd door 2 heren die zeer prettig in de omgang waren. Heb het Buitenleven aanbevolen bij mijn familie en vrienden. Top!
Anoniem Anoniem heeft geschreven op 6 februari 2017 om 13:03
Een tweetal weken geleden langs geweest voor het bekijken & inmeten van onze situatie. Vervolgens duidelijkheid verschaft in de diverse mogelijkheden en het eea concreet gemaakt via een duidelijke offerte. Vandaag heeft Ozgur samen met zijn collega binnen 4 uur alle rolluiken gehangen inclusief afwerking. Wij zijn er erg blij mee!
Anoniem Anoniem heeft geschreven op 26 januari 2017 om 12:20
Was snel beschikbaar, netjes op tijd aanwezig, erg vriendelijk, dacht goed mee en tipte nog hoe je het rolluik gemakkelijk kon schoonmaken. Top service en zeker een aanrader dus!
M. van Son M. van Son heeft geschreven op 13 januari 2017 om 12:21
Uiterst vriendelijke man, en zeer netjes. Legt ook goed uit wat hij doet, en geeft eventuele tips voor het gebruik. Prijs kwaliteit is ook zeer goed. Verder geen nadelen te noemen. Ben zeer tevreden over de reparatie en hoe het is uitgevoerd.
Anoniem Anoniem heeft geschreven op 21 december 2016 om 12:21
Ozgur responded quickly via call/emails. The work quality is good and also he helped to clean a bit around the mosquito plissé door, a nice and easy-going guy. Recommend.
B. van der Lecq B. van der Lecq heeft geschreven op 16 december 2016 om 12:56
De afspraken via mail, de uitvoering van de opdracht, kortom dit bedrijf ( de eigenaar ) komt zijn afspraken keurig na. Motor en enkele kleine onderdelen, naar volle tevredenheid vervangen. Een aanrader, dit bedrijf.
C. Keurentjes C. Keurentjes heeft geschreven op 14 december 2016 om 12:58
Kundig en professioneel, kan ik aanraden.
A. van Dijk A. van Dijk heeft geschreven op 1 november 2016 om 13:00
Vriendelijke en behulpzame man. Legt alles netjes uit. Geeft een overzichtelijke en uitgebreide offerte. Levert goed en snel werk af.
L. Voss L. Voss heeft geschreven op 4 maart 2016 om 13:01
Ozgur heeft bij ons inmiddels 3 opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd. Hij is altijd op tijd op de afgesproken tijd en denkt mee met je wensen en eisen en geeft vanuit zijn eigen expertise advies. Hij werkt snel en nauwkeurig en is prettig in de omgang. Bij een volgende opdracht kiezen wij weer voor hem!
D. Van Aerle D. Van Aerle heeft geschreven op 6 februari 2016 om 13:01
Vakmensen die hun werk zeer netjes uitvoeren. Complimenten aan deze mannen. We zullen ze dan ook zeker aanbevelen.
J. Beernink J. Beernink heeft geschreven op 24 juli 2015 om 13:03
De klus is prima geklaard. Het dak ziet er weer super uit. Er wordt keurig gewerkt en de klus kon ook op korte termijn na opdracht gedaan worden.( 1 week na offerte).Dit was bijzonder prettig omdat er 1 plaat gebarsten was en er daardoor regen water binnen kwam. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
T. de Reus T. de Reus heeft geschreven op 17 juni 2015 om 13:03
Een staaltje vakmanschap. Keurig geplaatst. Snel en zorgvuldig. Prijs zoals op de offerte. Bij het plaatsen maakt hij gebruik van andere zelfstandig ondernemers, zo helpen ze elkaar. Het ziet eruit als goede kwaliteit, maar dat kan ik nog niet beoordelen.
P. de Lange P. de Lange heeft geschreven op 29 mei 2015 om 13:03
Het betrof hier een spoedreparatie aan twee rolluiken. De volgende dag was hij er al! Van te voren een prijs afgesproken en deze betaald. Dhr. Ozgur is een man van zijn woord! Betrouwbaar, snel en vakkundig!!
M. Kanters M. Kanters heeft geschreven op 14 mei 2015 om 13:04
Ontzettend goede en snelle service. Fijne communicatie vooraf en ook tijdens reparatie, die goed en efficiënt is uitgevoerd.
E. Platjouw E. Platjouw heeft geschreven op 7 mei 2015 om 13:02
Ozgur werkt netjes, snel en vakkundig. Hij en zijn collega hebben naar tevredenheid en volgens afspraak een elektrisch zonnescherm bij ons geplaatst en aangesloten. De klus kon binnen 2 dagen worden ingepland en was in 2 uur tijd afgerond. Ozgur is duidelijk en beleefd. Het contact met hem verliep zeer prettig.
M. van Cronenburg M. van Cronenburg heeft geschreven op 22 februari 2015 om 13:02
" Het buiten leven" heeft bij ons rolluiken en een veranda geplaatst. Wij hebben het bedrijf van Özgür gekozen omdat zijn reacties, uitleg en prijzen beter en sneller waren dan die van anderen. Dit is ook achteraf gebleken omdat alles volgens de gemaakte afspraken en goed is gegaan. Wij zijn tevreden over het geleverde resultaat van het werk van Özgür en graag willen wij hem en zijn bedrijf aanbevelen.  De indruk die achter blijft is dat dit bedrijf klant en resultaatgericht is en goed werk en kwaliteit levert.
J. Maas J. Maas heeft geschreven op 3 november 2014 om 13:04
Zeer vriendelijke man, denkt mee en geeft ook zijn mening. Legt zeer goed uit wat hij gaat doen en neemt ook proefstukken mee. Heeft op korte termijn een veranda bij ons geplaatst. Het eindresultaat is naar grote tevredenheid. Foto's zijn op zijn website terug te zien. Bedankt Ozgur !!
J. Tullemans-Amesz J. Tullemans-Amesz heeft geschreven op 6 september 2014 om 13:04
Ozgur kwam persoonlijk alles opmeten voor de offerte. Zeer vriendelijke, kundige man. Duidelijk alles genoteerd op de offerte. Na bevestiging van de offerte afspraak voor plaatsing gemaakt. Ozgur kwam met een collega, volgens afspraak, en heeft alle rolluiken gemonteerd. Toen bleek dat er, door toedoen van mijn kinderen, al meteen iets kapot was, is Ozgur de volgende dag teruggekomen en heeft het meteen gemaakt. Heel tevreden over de service van Ozgur ! Echt een aanrader !
C. Atasoy C. Atasoy heeft geschreven op 20 augustus 2014 om 13:04
Mijn rolluiken waren stuk gegaan, en had dringend hulp nodig. Ozgur was zeer snel en heeft me probleem volledig opgelost. Mijn rolluiken doen het nu perfect. De service en prijs waren tip en top. Hartelijk dank ozgur.