Laat een referentie achter

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
62 berichten.
Fam.van Leuken Fam.van Leuken uit helmond heeft geschreven op 23 november 2021 om 08:06
we hebben een overkapping van glas laten plaatsen en zijn daar heel tevreden 9ver.. Het ziet er allemaal top uit. Heel erg vriendelijke mensen die hun afspraken na komen. Het is zeer zeker een aanrader.
Rob Rob uit Helmond heeft geschreven op 16 september 2021 om 20:04
Wij zijn heel tevreden over onze zonneschermen. De service is goed, we hebben op een fijne manier overleg gehad, en de producten zijn top. Prima!!
Fam. Zeeuwen Fam. Zeeuwen uit Helmond heeft geschreven op 21 juli 2021 om 15:27
Wij hebben een zonneluifel laten plaatsen en zijn zeer tevreden over het resultaat en hun service. Snel en vakkundig geplaatst en de oude luifel is door hen afgevoerd. Zeer vriendelijke mensen van Het Buitenleven. Aanrader!
Oerlemans Oerlemans uit Veldhoven heeft geschreven op 10 juli 2021 om 15:30
Wij zijn uitermate tevreden over de service van Buitenleven, service zoals het hoort! Kwaliteit in afspraken nakomen, dwz. levering en montage en dienstverlening;prettig werken met Ozgur en Johan.
Ellen Ellen uit Gemert heeft geschreven op 3 juni 2021 om 11:56
Twijfel niet, want dit is écht een fantastisch bedrijf. Wij hebben een screen laten plaatsen. Uiterst snelle en goede service. Heel goed bereikbaar. Het gehele proces verliep vlot en soepel. Zeer vriendelijke eigenaar/personeel. Men denkt mee en werkt keurig tot in de perfectie. Goede informatie/uitleg en vooral ook een mooi product! Bedankt, ga zo door!!
Fam. Beeren Fam. Beeren uit Helmond heeft geschreven op 21 mei 2021 om 10:40
Via mijn broer, die zeer tevreden was over de montage van rolluiken van het Buitenleven, ben ik in contact gekomen met Ozgür. Mijn broer heeft niets teveel gezegd, goede informatie, en afspraken worden perfect nagekomen. De rolluiken aan de voorzijde van ons huis zien er prachtig uit. Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf dat vakwerk aflevert.
Fam Haerden Fam Haerden uit Helmond heeft geschreven op 13 mei 2021 om 17:54
Op 10 mei 2021 heeft Óscam en zijn maatje Johan een veranda zonnescherm bij ons geplaatst! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Tijdens het offertetraject met Óscam gaf hij duidelijk informatie aan ons en nam er ruim de tijd voor.. De afspraak die we met Óscam hebben gemaakt komt hij ook na. Met zijn maatje Johan werken zeer netjes. ECHT EEN AANRADER !!
Rini Bogers Rini Bogers uit Best heeft geschreven op 8 mei 2021 om 00:22
Op 6 Mei 2021 3 elektrische ritsscreens laten plaatsen.. Vlgs. afspraak op tijd en keurig geplaatst. Men is beleefd en weten van aanpakken. Dit bedrijf is beslist geen tegenvaller.
Ruud Hakvoort Ruud Hakvoort uit Helmond heeft geschreven op 19 januari 2021 om 15:03
Door het noodweer in juni vorig jaar, in Helmond waarbij onze zonwering schade opliep, zijn wij in contact gekomen met Buitenleven. Toen wij daarna plannen maakten om een overkapping, twee rolluiken en een screen aan te laten brengen hebben wij, na het ontvangen van een passende offerte, de opdracht hiervoor verstrekt. En we zijn zeer tevreden over de uitvoering, de prijs en de kwaliteit van het geleverde. Verder een stipte en plezierige uitvoering van de werkzaamheden!
Piet en Mia Janssen Piet en Mia Janssen uit Steensel heeft geschreven op 18 januari 2021 om 16:17
Omdat wij zéér tevreden zijn over het werk, prijs en afspraak én over de rolluiken rondom ons huis die door hen "het Buitenleven" zijn aangebracht. 'Buitenleven, Veranda's & Zonwering' willen wij graag even vermelden dat er ondanks het koude weer die dag prima werk is geleverd door Óscam en zijn maatje Johan. Om hun samen bezig te zien werkt voor iedereen stimulerend, eensgezind en in perfecte harmonie wat er van ze verwacht wordt. Als je toch zonwering wilt aanschaffen doe dat dan bij dit fijne bedrijf. U zult er geen spijt van krijgen. Zelfs onze buren zijn door het geleverde resultaat ook tot aanschaf van rolluiken gegaan, die ook geleverd en gehangen door hun. Voor hen die ook rolluiken wil laten plaatsen, mogen bij ons altijd informeren en komen kijken.
Fam passon Fam passon uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 25 december 2020 om 21:24
Zeer goed contact geweest met Dian en Uzgur, we zijn zeer te spreken over het eerste contact tot het afwerken van onze tuinkamer.. We zijn ook zeer te spreken over prijs en kwaliteit. Zeer zeker een aanrader voor iedereen, en zeker dat deze jongens mee denken over de mogelijkheden en producten Fam passon Empel.
Leo Leo uit Hapert heeft geschreven op 20 december 2020 om 20:45
In totaal nu 5 elektrische rolluiken laten plaatsen. Een fijne en duidelijke uitleg van de mogelijkheden en opties worden uitstekend toegelicht. De montage verliep top. Kortom een goed, eerlijk en vertrouwd bedrijf die de klant op de eerste plaats heeft staan. Komend jaar gaan we zeker de rest van de woning voorzien.
Jose Groeneveld Jose Groeneveld uit Eindhoven heeft geschreven op 3 december 2020 om 15:00
Ik heb 11 screens laten plaatsen in 3 keer. Zeer goede service, er wordt netjes gewerkt en zelfs de stofzuiger wordt gehanteerd. Aandacht voor de klant; top. Na een ongelukje en een tegenvallend resultaat m.b.t. geluid motor van een screen: Meteen opgelost. Ik beveel Ozgur en Johan van Buitenleven van harte aan!
Karel Schenning Karel Schenning uit Hapert heeft geschreven op 2 december 2020 om 11:21
we hebben 2 rolluiken en 2 screen laten plaatsen. Het voortraject was heel ontspannen en werd voorzien van duidelijke mogelijkheden en prijzen. Afspraken zijn nagekomen, goede service, vriendelijke mensen en keurig afgewerkte blindering en zonnewering. Jullie zijn een echte aanrader.
Maarten en Monika Maarten en Monika uit Helmond heeft geschreven op 25 november 2020 om 18:21
We hebben 10 sreens laten plaatsen. Alles in 1 dag geplaatst, zeer vakkundig en alles netjes opgeruimd. We zijn er super blij mee! Een echte aanrader!
Bastijn, Lizanne en de kids Bastijn, Lizanne en de kids uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 22 november 2020 om 13:37
Voor we rolluiken lieten plaatsen, hebben we de kozijnen vervangen, na overleg met Õzgur betreft de afmetingen van de rolluikkap, waar moet de stroom aangesloten worden en wanneer zouden ze kunnen komen om te meten en te monteren, waren we meteen verkocht! Al snel kregen we bericht om een afspraak te maken voor de montage. Wat een service! Hele fijne samenwerking, goede communicatie en niet te vergeten heel tevreden over het product. Groet Bastijn, Lizanne en de kids
Miranda Miranda heeft geschreven op 24 juli 2020 om 17:08
Wij zijn erg tevreden over de ritsscreens die wij hebben laten hangen. Komen keurig hun afspraken na en leveren goede service. Echt een aanrader!!
Martin en Ingrid Martin en Ingrid uit Beek en Donk heeft geschreven op 22 juli 2020 om 15:02
We kennen Özgur en Dian al lange tijd. We zijn onze woning aan het opknappen. Tijdje terug fijne plissé hordeuren laten plaatsen en nu was het tijd voor een markies. Ondanks de Corona perikelen goed afspraken gemaakt en vandaag was het zover. Samen met collega Johan de markies gemonteerd, uitleg gegeven over de werking. Erg prettig en veel ervaring. We zijn erg blij met onze keuze bij het Buitenleven.
Fam. Meulenbroek Fam. Meulenbroek uit Beek en Donk heeft geschreven op 9 juli 2020 om 13:43
Gisteren zijn 2 rolluiken (1ste verdieping) en 1 ritsscreen (begane grond) geplaatst. Helemaal volgens afspraak. Ozgür en zijn hulp waren super vriendelijk. Er werd nog voor de zeketrheid even afgestemd waar schakelaars moesten komen. TOP!. AANRADER!
Riet Riet uit Heeze heeft geschreven op 24 juni 2020 om 22:46
Ik heb een buitengewoon goede ervaring met Ozgür en zijn vrouw Dian. Zeer voorkomend, zeer informatief en komen hun afspraken na. Ik zou een volgende keer zo weer met hen in zee gaan.